19/7/2013
Ανακοινώσεις Κυριακής 21/7/2013

 1. Την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουλίου, και ώρα 7:30 μ.μ. θα τελεσθούν τα Θυρανοίξια του εορτάζοντος Ι. Παρεκκλησίου της Οσίας Πελαγίας της Τηνίας, το οποίο βρίσκεται παραπλεύρως του Κοιμητηριακού Ι. Ναού Αγίας Αικατερίνης. Εν συνεχεία θα τελεσθεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής στον οποίο θα ομιλήσει ο Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Βαρνάβας Λεοντιάδης, Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεώς μας και την επομένη Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, με λειτουργό και ομιλητή τον Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Σεβαστιανό Αράπη, Ιεροκήρυκα.


2. Την ερχόμενη Πέμπτη 25 Ιουλίου, εορτή της Κοιμήσεως της Αγίας Θεοπρομήτορος Άννης, πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός της πόλεώς μας.

Την παραμονή της εορτής, Τετάρτη 24 Ιουλίου και ώρα 8.00 μ.μ., θα τελεσθεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, στον οποίο θα χοροστατήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Τριπόλεως κ. ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ και θα ομιλήσει ο Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Εφραίμ Ολυμπίτης, ενώ ανήμερα το πρωί, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Τριπόλεως κ. ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΥ.


3. Την ερχόμενη Παρασκευή 26 Ιουλίου, εορτή της Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής, πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός της πόλεώς μας.

Την παραμονή της εορτής, Πέμπτη 25 Ιουλίου και ώρα 8.00 μ.μ., θα τελεσθεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, στον οποίο θα χοροστατήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Τριπόλεως κ. ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ, ενώ ανήμερα το πρωί, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ.


Εκ της Ι. Μητροπόλεως

Επιστροφή