4/4/2014
Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος συνέχισε τις ποιμαντικές επισκέψεις του σε φορείς της Κατερίνης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους και Κατερίνης κ.Γεώργιος συνέχισε τις ποιμαντικές επισκέψεις του σε φορείς της πόλης.Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 4 Απριλίου επισκέφθηκε το Δικαστικό ΜέγαροΚατερίνης, όπου είχε επαφές με τις εισαγγελικές και δικαστικές Αρχές, καθώς καιμε το Προεδρείο του Δικηγορικού Συλλόγου Πιερίας. Κατά την επίσκεψη ο Πρόεδροςτου Δικηγορικού Συλλόγου κ. Χαράλαμπος Μπρουσκέλης ζήτησε την ευλογία τουΣεβασμιωτάτου προκειμένου να ανεγερθεί παρεκκλήσιο στο προαύλιο του ΔικαστικούΜεγάρου. Ο Σεβασμιώτατος έδωσε την ευλογία του και συνεχάρη το ΔιοικητικόΣυμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου για την πρωτοβουλία αυτή.

 

Στη συνέχεια ο νέος Μητροπολίτης επισκέφθηκε την ΑστυνομικήΔιεύθυνση Πιερίας, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τον Αστυνομικό Διευθυντή κ.Αθανάσιο Μαντζούκα και τους επιτελείς του. Μάλιστα, από το Κέντρο Διαβιβάσεωντου Αστυνομικού Μεγάρου απηύθυνε μήνυμα, μέσω του ασυρμάτου, προς τα περιπολικάκαι τις εξωτερικές μονάδες περιπολίας, δίνοντας τις ευχές του ενόψει των ΑγίωνΕορτών του Πάσχα.

 

Η επόμενη επικοινωνία έγινε με τους καθηγητές και τουςμαθητές του 4ου Λυκείου Κατερίνης, στα πλαίσια του εκκλησιασμού τουςστον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας.

 

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το Κατάστημα ΔωρεάνΔιανομής Ενδυμάτων «Ο Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», που λειτουργεί υπό την εποπτείατου Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως σε ιδιόκτητο κατάστημα στοκέντρο της Κατερίνης. Επί τόπου ενημερώθηκε για τη λειτουργία του από τονΠρωτοπρ. Νικόλαο Φωτίου και τις εθελόντριες λειτουργίας της κοινωνικής αυτήςδράσεως της τοπικής Εκκλησίας.

 

Επιστροφή