29/4/2014
Επαφές του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Γεωργίου με εκπροσώπους φορέων της πόλης

      Τη Δευτέρα 28 Απριλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους κ.Γεώργιος συναντήθηκε με εκπροσώπους Φορέων της Κατερίνης. Μεταξύ των άλλων,συναντήθηκε:

·       Μετον Καθηγητή Δημήτριο Τριανταφύλλου, Πρόεδρο του Τμήματος Διοίκησης ΣυστημάτωνΕφοδιασμού του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος συνεχάρη τον νέο Μητροπολίτηγια την πρόσφατη ενθρόνισή του. Στη συνέχεια, συζητήθηκαν θέματα κοινούακαδημαϊκού και εκκλησιαστικού ενδιαφέροντος για τη συνεργασία του ΤεχνολογικούΙδρύματος με την τοπική Εκκλησία. Συμφωνήθηκε το ΤΕΙ να παράσχει τεχνογνωσίαστον τομέα διαχείρισης ανθρώπινων πόρων, με σκοπό την υποβοήθηση λειτουργίας καιδιαχείρισης των δομών κοινωνικής ευποιΐας και φιλανθρωπίας της ΙεράςΜητροπόλεως (Γηροκομείο, Συσσίτιο, Κοινωνικό Παντοπωλείο κ. ά.). Προς τον σκοπόαυτό, αποφασίστηκε συνάντηση γνωριμίας καθηγητών και φοιτητών του ΤΕΙ με τιςπαραπάνω δομές. Ο Πρόεδρος, τέλος, προσκάλεσε τον Μητροπολίτη να μιλήσει σεσυνάντηση καθηγητών και φοιτητών του Τμήματος.

·       Μετο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ιεροψαλτών Πιερίας «Όσιος Διονύσιος ο ενΟλύμπω». Ο Πρόεδρος Κων/νος Σταθακόπουλος ενημέρωσε για τη λειτουργία και τιςδράσεις του Συλλόγου και δήλωσε την προθυμία των ιεροψαλτών να συνδράμουν τοέργο του Σεβασμιωτάτου. Ο τελευταίος ευχαρίστησε το Δ.Σ. και όλα τα μέλη τουΣυλλόγου είτε για τη συμμετοχή τους στην τελετή ενθρόνισης είτε για τις ευχέςπου απέστειλαν για την πρόσφατη ανάδειξή του σε Μητροπολίτη.

Επιστροφή